Fit for fertility

Ik werd in 2019 mama van Alice. Zij kwam er echter niet zomaar…

Na een hele tijd natuurlijk proberen, stapten mijn man en ik naar een fertiliteitscentrum, omdat we voelden dat er meer aan de hand was. Lang verhaal in het kort: we kregen het verdict verminderde vruchtbaarheid, en startten met een IVF/ICSI traject.

Aangezien ik me tijdens dat medisch traject enorm als een ‘bijstaander’ voelde (op alle medicatie en ziekenhuisbezoeken na dan), en zelf aan de slag wilde, maakte ik kennis met de complementaire geneeskunde.

Ik regelde afspraken voor acupunctuur en fertiliteitsmassage, ging aan de slag met voeding, supplementen en lifestyle. En ja hoor, na 4 lange jaren, was ik eindelijk zwanger van ons oh zo gewenste kindje.

Omdat ik zelf ervaren heb wat voeding en lifestyle kunnen doen, wil ik zoveel mogelijk wensouders helpen om de beste versie van zichzelf te zijn.


Ik hoop dat ook jij mag ervaren wat een positief effect deze aanpassingen kunnen hebben op jezelf en je leven! 

 

Heb je een kinderwens die maar niet in vervulling gaat?

En wil je grip op je vruchtbaarheid krijgen?

Kies dan voor een 1 op 1 consultatie. Deze kan je rechtstreeks boeken via de Fit for Fertility website. In dit pakket zit inbegrepen:

  • intake
  • videocall van een uur
  • advies volledig op jouw maat
  • gepersonaliseerd schema

"Hoi Silke, afgelopen vrijdag mocht ik een test doen en het is ongelofelijk nog steeds voor ons maar er stond een +.. dus zwanger?. We kunnen het beide nog niet bevatten. Heel onwerkelijk... Nu geestelijk merk ik hoe erg het vertrouwen weg was. Ik denk echt dat de aanpassing in voeding en jouw advies doorslaggevend is geweest."
I. die intussen mama werd van L.