Fit for Fertility

Ik werd in 2019 mama van Alice. Zij kwam er echter niet zomaar…

Na een hele tijd natuurlijk proberen, stapten mijn man en ik naar een fertiliteitscentrum, omdat we voelden dat er meer aan de hand was. Lang verhaal in het kort: we kregen het verdict verminderde vruchtbaarheid, en startten met een IVF/ICSI traject.

Aangezien ik me tijdens dat medisch traject enorm als een ‘bijstaander’ voelde (op alle medicatie en ziekenhuisbezoeken na dan), en zelf aan de slag wilde, maakte ik kennis met de complementaire geneeskunde.

Ik regelde afspraken voor acupunctuur en fertiliteitsmassage, ging aan de slag met voeding, supplementen en lifestyle. En ja hoor, na 4 lange jaren, was ik eindelijk zwanger van ons oh zo gewenste kindje.

Omdat ik zelf ervaren heb wat voeding en lifestyle kunnen doen, wil ik zoveel mogelijk wensouders helpen om de beste versie van zichzelf te zijn. Dat doe ik samen met mijn collega’s Rika en Dete van Fit for Fertility.

Ik hoop dat ook jij mag ervaren wat een positief effect deze aanpassingen kunnen hebben op jezelf en je leven! 

 

Heb je een kinderwens die maar niet in vervulling gaat?

Dan is het Fertility Reset traject echt iets voor jou! 

Op basis van uitgebreide vragenlijsten en eventuele bijkomende onderzoeken breng ik jouw persoonlijke situatie volledig in beeld. 

Nadien neem ik de uitslagen van deze onderzoeken met je door, welke veranderingen je kan aanbrengen in je eetpatroon en lifestyle, en welke supplementen je kunnen helpen.

Ik zet ook een persoonlijk stappenplan voor je op de mail. Zo weet je wat voor jou belangrijk is en waarom. En krijg jij grip op je vruchtbaarheid!

"Hoi Silke, afgelopen vrijdag mocht ik een test doen en het is ongelofelijk nog steeds voor ons maar er stond een +.. dus zwanger?. We kunnen het beide nog niet bevatten. Heel onwerkelijk... Nu geestelijk merk ik hoe erg het vertrouwen weg was. Ik denk echt dat de aanpassing in voeding en jouw advies doorslaggevend is geweest."
I. die intussen mama werd van L.
Hij heeft een tijdje op zich laten wachten maar F. is vorige week geboren! Ik wil je nog eens heel hard bedanken voor de begeleiding op vlak van voeding en supplementen!!
L. die mama werd van F.