Wat ik in het dagelijkse leven doe

Ik beschreef eerder al eens in detail hoe ik werk. Maar aangezien enkelen onder jullie nieuwsgierig waren naar wát ik nu precies doe in het dagelijkse leven, schrijf ik deze blogpost!

Sinds begin 2016 ben ik zelfstandige in hoofdberoep. Ik werk fulltime als freelancer voor een bedrijf, waar ik samen met mijn geweldige collega’s tools en services ontwikkel om gepersonaliseerde voeding tangible te maken.

Daarnaast deed ik tot deze zomer ‘s avonds ook nog consultaties, maar die combinatie begon moeilijker en moeilijker te worden naarmate het drukker werd. Ik woon in een dorp waar niet veel diëtisten zijn, dus eenmaal je wat naam begint te maken, groeit de ‘business’ exponentieel.

Daarom besloot ik om begin juli te stoppen met consultaties, en mij volledig te richten op mijn freelance werk en mijn nieuwe passie: lezingen en workshops geven. Ik deed dit sowieso al sporadisch sinds ik afstudeerde in 2012, maar het voorbije jaar kreeg ik vaker en vaker aanvragen.

Nooit gedacht dat ik dat graag ging doen, want in het middelbaar en het hoger onderwijs vond ik het vreselijk om presentaties te geven of groepswerken voor te stellen. Maar je ziet, het leven neemt soms rare bochten… en nu doe ik niets liever dan een podium opkruipen en een groep mensen warm maken voor gezonde voeding. Op mijn website vind je een lijstje terug met lezingen die ik al gaf. Die gaan meestal over vegetarisme en veganisme, omdat dat mijn specialisatie is, maar soms word ik ook voor andere onderwerpen gevraagd.
Als je graag eens komt luisteren, vind je hier een agenda terug met de lezingen die binnenkort op het programma staan.

Daarnaast doe ik ook af en toe losse freelance opdrachten. Zo ontwikkel ik op aanvraag veggie en vegan recepturen voor bv. kinderdagverblijven of bedrijven.

En als kers op de taart ben ik momenteel ook bezig aan een eigen e-book, ‘Vegan voor kids’. Als je daarover graag op de hoogte blijft, kan je je inschrijven voor de nieuwsbrieven in de rechterbalk van mijn blog 😉

 

16 Comments

 1. Anna Helena

  november 5, 2017 at 20:23

  Leuk om te weten wat je doet! En benieuwd naar het e-book ?

  1. Julienne

   november 6, 2017 at 19:47

   Dankjewel! Nog even geduld 😉

 2. gerhilde maakt

  november 5, 2017 at 20:35

  Aha! Leuk dat je luistert naar je lezers. 😉 Succes nog met de lezingen en workshops!

  1. Julienne

   november 6, 2017 at 19:46

   Hihi, u vraagt, wij draaien! De andere verzoekjes verschijnen normaal ook allemaal nog op de blog…

 3. Sofie

  november 5, 2017 at 21:52

  Wat leuk om je passie in je werk te kunnen steken.

  1. Julienne

   november 6, 2017 at 19:46

   Ik kus nog elke dag mijn twee pollekes 😉

 4. Liese

  november 6, 2017 at 08:58

  Wat fijn om dat te delen! Interessant ook omdat het allemaal verweven is, en het je toch op zoveel verschillende plekken brengt 🙂

  1. Julienne

   november 6, 2017 at 19:44

   Absoluut! Na 5 jaar puzzelen eindelijk de perfecte combinatie gevonden 🙂

 5. Evi

  november 6, 2017 at 11:50

  Wat fijn om te lezen wat je in het dagelijkse leven doet! Die app lijkt me superinteressant te zijn. En naar dat e-book kijk ik al uit 🙂

  1. Julienne

   november 6, 2017 at 19:43

   Dankjewel, Evi! Het is niet om op te scheppen, maar het is inderdaad een interessante app 😉 zeker eens uittesten!

 6. fieke

  november 6, 2017 at 20:01

  Goed bezig! Trots op jou 🙂

 7. Le petit requin

  november 8, 2017 at 17:38

  Zo tof wat je doet! En zo zalig dat je van je passie je beroep hebt kunnen maken en dat dan tegelijk toch op heel verschillende manieren kan uitoefenen, zodat het nooit saai wordt.

  1. Julienne

   november 11, 2017 at 18:19

   Yes, zó tevreden mee!

 8. Leen

  november 29, 2017 at 13:38

  Het lijkt me een enorm boeiende job! Ik heb er alleszins nog véél over bij te leren, over eten, dus als er eens een lezing/workshop in de buurt is… Ik hou het in ‘t oog.

  1. Julienne

   november 29, 2017 at 14:13

   Voorlopig staat er nog maar eentje op de planning dit jaar, maar ik wil graag in 2018 nog wat meer de baan op om de blijde boodschap te verkondigen, hihi. Ik houd jullie op de hoogte 😉

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: