Vegan MoFo 2014 dag 13 – Colruyt

Derde week, derde winkel! Colruyt staat erom bekend de goedkoopste te zijn voor merkproducten, maar ook hun witte producten zijn héél competitief van prijs.

Bovendien winkel ik graag in Colruyt. Veel mensen zijn niet zo gek van de industriële ‘inrichting’ (als je het al zo kunt noemen…), maar ik vind dat niet zo erg. Bovendien is het personeel er altijd heel vriendelijk en behulpzaam, en gaan de rijen aan de kassa heel erg vlot. Oh ja, en er zijn proevertjes natuurlijk!

Deze week nam ik niet veel speciaals mee… Wat conserven voor in de voorraadkast, wat verse groentjes aangezien we pas volgende week ons nieuw groentepakket krijgen, wat fruit, en… gember!

Gember is echt één van mijn favoriete ingrediënten. Geeft een kick aan soepen en smoothies, een instant exotisch smaakje aan gerechten én is superlekker in thee. Ik bewaar mijn gember in de diepvriezer, en rasp dan de hoeveelheid die ik nodig heb gewoon van de bevroren gember.

IMG_20140913_123924

 

1 Comment

  1. fiekefatjerietjes

    september 15, 2014 at 14:04

    Mmmm, gember! Dat ligt hier ook altijd in de koelkast. Misschien toch maar de diepvriestip eens toepassen!
    Ik ga bijna altijd winkelen in de Colruyt. Scherpe prijzen (als ik hetzelfde ga shoppen bij vb. Delhaize is de rekening altijd een stuk hoger) en ik vind de ‘inrichting’ ook zeker niet storend.

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: