Geroosterde Spruitjes met Gojibessen en Couscous

Geroosterde Spruitjes met Gojibessen en Couscous
Ingrediënten (voor 2 personen)
  • 500g spruitjes, topjes afgesneden en buitenste bladeren verwijderd, in twee gesneden
  • 1 el olijfolie
  • zout
  • 40g gedroogde gojibessen
  • 75g verkruimelde geitenkaas
  • 30g walnoten
  • 150g couscous
  • 2 el honing
  • 2 el balsamico
Werkwijze
  • Verwarm de oven voor de op 275°C, op de grillstand
  • Maak intussen de couscous klaar volgens de instructies op de verpakking
  • Doe de spruitjes in een kom, en hussel ze dooreen met de olijfolie en wat zout
  • Spreid de spruitjes uit op een bakplaat die met bakpapier is bedekt, en rooster ze in de voorverwarmde oven gedurende 10 minuten
  • Rooster intussen de walnoten gedurende zo’n 5 minuten in een droge pan boven een middelhoog vuur. Schud regelmatig met de pan zodat de noten niet verbranden
  • Serveer de couscous met de spruitjes, gojibessen, geitenkaas en walnoten. Besprenkel met balsamico en honing, en kruid naar smaak met peper en zout

Bron: recept gebaseerd op Cookie and Kate

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: