PrelovedFoods Pop Up

Vrijdag ging ik met 3 vriendinnen eten in de PrelovedFoods pop up. Deze pop up gaat 10 dagen door in het EVA kantoor (Steendam 82-84, 9000 Gent) ter gelegenheid van – uiteraard! – de Gentse Feesten!

Je bestelt aan de toog binnen, en kan daarna plaats nemen in de gezellige binnentuin. De bediening is supervriendelijk, en je kan er ongestoord een praatje slaan met Laurent en Barbara, de mensen achter PrelovedFoods.

Op de kaart staan allerlei heerlijke biologische, raw en vegan gerechtjes. Judith en ik kozen voor pizza, Jasmien en Stephanie namen courgettepasta. Beide waren za-lig! Ondanks het feit dat de portie klein lijkt, ga je toch goed gevuld naar huis! De pizza heeft bijvoorbeeld een heerlijke bodem, gemaakt van allerlei zaden en pitten, en in de pastasaus zitten cashewnoten.

Maar ondanks het feit dat we al voldaan waren, konden we het toch niet laten om er nog een dessertje bij te nemen! Jasmien en ik vroegen de blueberry cheesecake, en Judith koos voor de brownie met kokos en gojibessen. Voor mij hét hoogtepunt van de maaltijd!

We kozen alle vier voor een biologisch wit wijntje, maar er staan bv. ook verse ijsthee (op basis van OR Tea) en allerlei sapjes op de kaart.

Je hebt nog tot 27 juli de kans om er te gaan eten, maar ook nadien kan je nog genieten van de kookkunsten van Laurent en Barbara! Op hun website vind je terug wanneer ze nog eens een etentje of workshop organiseren, en ze zijn ook bezig met een webshop voor plantaardige ‘kaas’. Als dat niet geweldig klinkt!

Pop-up-Gentse-Feesten

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: