Risotto met Champignon en Venkel

Risotto met Champignon en Venkel Ingrediënten (voor 4 personen) 1 venkelknol, in blokjes gesneden (2cmx2cm) olijfolie peper en zout 250g champignons, in schijfjes gesneden 1 middelgrote ui, fijngehakt 250g risottorijst (Arborio of Carnaroli) 125ml witte wijn 150g witte bonen, uit blik 500ml groentenbouillon enkele verse […]

Read more

Pasta met erwtjes

Twee onbekende ingrediënten in deze voor de rest simpele pasta… TVP staat voor ‘texturized vegetable protein’ en kan eigenlijk van elke plant afkomstig zijn, maar de best verkrijgbare TVP wordt gemaakt van soja. Je kan deze in de bio- of natuurwinkel vinden onder de naam […]

Read more

Linzengehaktbrood

Linzengehaktbrood Ingrediënten (voor 2 personen) 1/2 el olijfolie 1 middelgrote ui, gehakt 1 teentje look, geperst 1/4 kl komijn 1/4 kl kerriepoeder 1/4 kl chilipoeder 1/2 kl paprikapoeder 75g rode linzen 450ml groentebouillon peper 1/2 kl oregano 1/2 kl rozemarijn 2 el verse peterselie, fijngehakt […]

Read more

Aloo Gobhi

Een lekker Indisch gerechtje om ons warm te houden in dit weer… Zoet en pittig, helemaal zoals ik het graag heb! Ik heb het originele recept wat aangepast aan de specerijen die ik al in mijn voorraadkast had staan, en ik heb ook meer kokos […]

Read more

Appelcrumble

Appelcrumble Ingrediënten (voor een ovenschaal van 22cmx13cm) Deeg 125g tarwebloem 2 el suiker 1/4 kl bakpoeder een snufje zout 125g margarine 1 kl eivervanger (bv. Orgran Egg Replacer) + 2 el water Vulling 2 el suiker 2 el tarwebloem een snufje kaneel 2 middelgrote appels, […]

Read more

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: