Over laagtes en hoogtes

Over laagtes…

Het is hier even heel stil geweest, en dat had verschillende redenen. Ik heb een tijdje niet zo goed in mijn vel gezeten, zowel mentaal als fysiek, met als dieptepunt enkele dagen in het ziekenhuis na een IVF complicatie.
Het leven is niet altijd zo rooskleurig als we onze social media volgers graag doen geloven… De voorbije weken/maanden zijn echt een periode van vallen en opstaan geweest, van prioriteiten stellen. En jammer genoeg is bloggen dan één van de dingen die op een lager (of onbestaand) pitje worden gezet.

… en hoogtes

Er gebeurden gelukkig ook leukere dingen: we kochten een stuk grond bij waardoor onze tuin verviervoudigde in oppervlakte, brachten veel tijd door met vrienden en familie, spendeerden uren in onze nieuwe tuin, werkten hard en speelden harder 😉 , gingen voor de eerste keren dit jaar naar onze geliefde zelfpluktuin, …

En last but not least: ik publiceerde mijn eerste e-book! Sinds vorige week donderdag is mijn babytje “Vegan voor kids” te koop via mijn professionele website. Ga zeker eens een kijkje nemen, zou ik zo zeggen.

… en stilte na de storm

Intussen is de wind wat gaan liggen, en kan ik zeggen dat er na een periode van laagtes en hoogtes vooral wat stabiliteit is aangebroken. We vinden stilaan onze routine wat terug, en je kan niet geloven hoe hard ik geniet van dat beetje dagelijkse sleur. We gaan deze zomer vooral proberen genieten van de kleine dingen, want die zijn al groots genoeg <3

6 Comments

 1. fieke

  juli 19, 2018 at 19:15

  Heel, heel, heel veel hartjes voor jullie! We denken veel aan jullie, ook al zien we elkaar niet zo heel vaak.
  Hoera voor de grotere tuin!

  1. Julienne

   juli 21, 2018 at 11:38

   Dankjewel! x

 2. Le petit requin

  juli 21, 2018 at 18:41

  Oh Silke, wat wens ik jullie die stabiliteit toe (maar eigenlijk nog veel meer een hoogte in dat hele IVF-traject i.p.v. een laagte, al helemaal zo’n diepe als waar je nu door bent moeten gaan!).
  Dikke proficiat met het publiceren van je e-book, super dat je dat gerealiseerd hebt!

  1. Julienne

   juli 23, 2018 at 10:52

   Superlief van je, Haaike, bedankt! x

 3. Greet

  juli 21, 2018 at 18:58

  Ik wens je een mooie zomer toe, Silke, met veel rust en evenwicht! Een periode met veel gewone maar toch bijzondere momenten.

  1. Julienne

   juli 23, 2018 at 10:52

   Dankjewel, Greet, da’s precies wat ik nodig heb op dit moment! x

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: