De ‘minimaliseren kan je leren’ challenge van Living by the sea

Heidi van Living by the sea maakte een zalige 30 dagen uitdaging: de ‘minimaliseren kan je leren’ challenge. Het artikel van Heidi is intussen al 2 jaar oud, maar tot nu toe vond ik het net iets te ‘heavy’ voor mezelf. Intussen heb ik al iets meer ervaring met minimaliseren en zie ik het dus wél zitten! Declutter december, here I come!

Op Heidi’s blog vind je trouwens naast de challenge ook oneindig veel tips & tricks om te minimaliseren, echt een aanrader! Zij was één van mijn inspiratiebronnen om zelf ook op weg te gaan richting een minimalistische levensstijl.

Ik heb de 30 dagen van de challenge al eens snel overlopen, en sommige dingen heb ik al gedaan… minimalistische garderobe: check! Streven naar inbox zero: check! Tupperware minimaliseren: check! Maar op die dagen ga ik proberen om een beetje te Konmari-en. Ik heb nog altijd een paar categorieën die ik nog niet aangepakt heb, dus die ‘vrijgekomen’ tijd ga ik nuttig besteden 😉

Op het einde van de maand post ik een overzichtje van hoe de maand geweest is, maar de curieuzeneuzen kunnen tussendoor ook meevolgen op mijn Instagram!

 

Is declutter december iets voor jou?

 

 

 

6 Comments

 1. Evi

  december 3, 2017 at 19:32

  Ziet er wel een leuke challenge uit. Zelf probeer ik deze maand een minimalism challenge die ik las bij Lieze.

  1. Julienne

   december 3, 2017 at 19:51

   Oh leuk, ga ik ook eens bekijken! Veel succes!

 2. Séverine

  december 4, 2017 at 22:30

  Merci om me naar dat artikel te leiden! ?

  1. Julienne

   december 5, 2017 at 18:24

   Graag gedaan! En veel plezier met de challenge, als je zou meedoen 😉

 3. Leen Vandebergen

  december 30, 2017 at 14:28

  Amai dat is een serieuze uitdaging! Lijkt me erg leuk maar iets té druk om er elke dag mee bezig te zijn. In 2018 wil ik wél meer bezig zijn met minimaliseren en ontspullen, dus ik ga dat blogartikel opslaan voor later, om mijn plan uit te werken…

  1. Julienne

   december 31, 2017 at 16:39

   Ja, het was wel heavy, ook al had ik ongeveer de helft van de puntjes al afgewerkt 🙂 maar manlief heeft gelukkig geholpen, en in ons weekje verlof hebben we toch serieus wat kunnen afstrepen!

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: