Mijn 10 vaakst gelezen blogposts

Hoera, dit is de 400ste blogpost op Julienne! Ik schreef mijn eerste blogpost op 21 oktober 2012, ongeveer 4,5 jaar geleden dus. Als ik dat uitreken, kom ik op een frequentie van een kleine 2 blogposts per week… In het begin postte ik receptjes aan de lopende band, maar ik heb ook af en toe een blogdip gehad waarin ik maar af en toe iets schreef.

En nu, nu ben ik dus al 11 dagen aan een stuk aan het bloggen 😉 nog geen cheatday moeten inzetten, wat ik héél straf van mezelf vind. Hopelijk houd ik het vol…

Vandaag blik ik even terug op de 10 vaakst gelezen blogposts op Julienne. Heel verrassend: het zijn zeker niet allemaal recepten, wat mij héél blij maakt. Twee jaar geleden stond ik namelijk op een kruispunt, en besloot ik – met inspraak van jullie, lieve lezers –  om af te stappen van een pure receptenblog en wat meer over lifestyle te gaan schrijven. En dat was blijkbaar de juiste beslissing!

 

De top 10

 

1 – Uitgetest: Your 50 days of Green Happiness #1

Héél veel mensen zijn blijkbaar op zoek naar ervaringen met en blogposts over The Green Happiness. Zij domineren namelijk keihard de top 5! Die foto van onze schattige Lua zal vast ook wel meegespeeld hebben in de populariteit, hihi.

 

2 – Kookboekweek: Your 50 days of Green Happiness

Ook nummer 2 is er dus eentje over The Green Happiness. Tijdens deze update waren we al even bezig, en merkten we al dat we er echt wel baat bij hadden om nóg gezonder te gaan eten dan we normaal al deden.

 

3 – Uitgetest: Le Botaniste – Gent

Deze review lokt blijkbaar ook veel nieuwsgierigen… Fieke en ik gingen er eten toen de zaak nog niet zo lang open was. Een ideaal adresje om te gaan lunchen tijdens het shoppen of bewonderen van het prachtige Gent.

 

4 – Uitgetest: Your 50 days of Green Happiness #2

En ja hoor… Nog een derde The Green Happiness blogpost! Hier zaten we op week 5 van de 7, en was het einde dus in zicht. We zijn uiteindelijk een weekje te vroeg gestopt omdat de laatste week met vasten was, en we daar niet zo’n zin in hadden. Al bij al hebben we echt deugd gehad van zo’n 50 daagse kuur boordevol groenten en fruit!

 

5 – Uitgetest: Rice House – Evergem

Nog een review, en dat maakt me heel blij! Dat zijn namelijk één van mijn favoriete soort posts om te schrijven, en blijkbaar worden die dus ook graag en vaak gelezen. Dit adresje is extra speciaal voor mij omdat het terug te vinden is ons eigenste eigen dorp Evergem. Zo zie je maar, ook in het Meetjesland kan je héééérlijk veggie en vegan eten. Nog altijd één van onze favorieten!

 

6 – Pastaschotel met prei en champignons

Een golden oldie, dit recept! Ik postte het echt nog in de begindagen van Julienne. Op kot, en toen we net samenwoonden, maakte ik dit recept heel vaak klaar. Nu is het al even geleden, maar daar ga ik toch nog eens verandering in moeten brengen!

 

7 – Penne met Warmoes

Ik blijf het grappig vinden dat dit recept in de top 10 blijft opduiken… Blijkbaar zoeken heel veel mensen inspiratie voor het klaarmaken van warmoes. Wat er ongetwijfeld wel meespeelt, is het feit dat ernaar gelinkt wordt op de website van Mizuna, een bedrijfje dat groentenpakketten voor studenten verdeelt.

 

8 – Q & A veganisme en gezondheid

Dit is nog een vrij recente blogpost, die ik schreef in het kader van World Vegan Day en de start van Easy Vegan. Aangezien deze nu al opduikt in de top 10, wil dat toch zeggen dat hij al héél vaak gelezen werd op korte tijd. Fijn dat veel mensen zich willen inlezen over hun gezondheid!

 

9 – Uitgetest: spiralizer

Intussen heb ik een upgrade gekregen naar een super deluxe staande spiralizer van Lurch, maar dit bescheiden exemplaar van Vegetti heeft toch ook goed dienst bewezen!

 

10 – Brood voor luie mensen

Héél blij dat deze op het nippertje nog in de top 10 belandt! Zoooo’n leuk recept, al zeg ik het zelf. Hoog tijd dat ik zelf nog eens zo’n prachtig artisanaal broodje bak!

 

PS: de gekste zoekterm die ik in mijn statistieken tegenkwam is toch wel ‘ish ait hamou boxer’.

PPS: er is geen foto van Ish Ait Hamou in boxershort te vinden op Google, I checked… 😉

8 Comments

 1. fieke

  maart 11, 2017 at 13:07

  Wauw, al flink geblogd :-).
  Leuk hé, in de statistieken duiken. Het is een mooi lijstje geworden!
  En haha voor Ish! Ik ben voer aan het verzamelen voor ooit eens een blogpost met de gekste zoektermen 🙂

  1. Julienne

   maart 12, 2017 at 16:50

   Dat was eigenlijk de enige bij mij… Ik had ook gehoopt op een heel lijstje voor een post, maar het werd maar een PS 😉 hopelijk vind jij een grotere buit!

 2. gerhilde maakt

  maart 11, 2017 at 19:13

  Je PS’en! 🙂
  Ik begon een kleine maand na jou te bloggen trouwens en zit intussen aan 406 blogposts. Ons tempo loopt dus vrij gelijk.

  1. Julienne

   maart 12, 2017 at 16:49

   Driewerf hoera voor ons!

 3. geertruurzaam

  maart 12, 2017 at 19:37

  Wow, 400 al, dat begint al serieus te tellen 🙂 Op naar de volgende 400!
  Ik zit nu aan 195 in bijna 1,5 jaar, en ga zometeen mijn 196ste bericht posten. 🙂

  1. Julienne

   maart 15, 2017 at 12:30

   Da’s ook al de moeite zeg, we bouwen een feestje met nummer 200 😉

 4. Anna Helena

  maart 12, 2017 at 21:27

  Die posts over the green happiness moet ik lezen, want ook hier fan van (wel de wintereditie gedaan) 🙂

  1. Julienne

   maart 15, 2017 at 12:30

   Ik ook hoor, wel de ‘oude’ versie!

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: