Het leven zoals het is

Gisteren heb ik een plog (photo log) van mijn dag gemaakt. Het weer was schitterend, en doordat we met vrienden hadden afgesproken in Antwerpen zit er gelukkig ook wat variatie in, hihi 😉

We sliepen vrijdag voor het eerst in onze nieuwe slaapkamer, dus het was zalig wakker worden zaterdagochtend, onder onze rustieke houten balken <3

Ik werkte een beetje op mijn laptop: e-mails wegwerken, blogposts schrijven, commentaren lezen en beantwoorden, …

Daarna vertrokken we naar Antwerpen! Er was een vrij zwaar ongeluk gebeurd waardoor we even in de file stonden op de snelweg. Gezien de drukte besloten we te parkeren op de P+R op Linkeroever, en namen we de tram richting de Groenplaats.

Even toeristje spelen 😉 we wandelen even rond op zoek naar een terrasje, en belandden na enkele kilometers toch terug op de Grote Markt, haha. Aangezien het zo druk was, moesten we genoegen nemen met een plekje in de schaduw.

Maar geen nood, met zo’n prachtig zicht, een lekker drankje, en fijn gezelschap viel het héél goed mee om in de schaduw te zitten! We babbelden wat, en speelden het supergrappige spelletje Exploding Kittens.

Na het terrasje wandelden we nog wat rond richting het Centraal station. Als er één beeld is dat voor mij ‘Antwerpen’ schreeuwt, is het wel dit prachtige station!

Voor mijn verjaardag werd ik door onze vrienden getrakteerd bij Wagamama, yay! Ik koos voor de yasai pad thai en een homemade lemonade met limoen en munt.

Daarna speelden we nog een rondje Sheriff, waarin je smokkelwaar voorbij de sheriff moet krijgen door te liegen.

Tot slot wandelden we op ons gemakje terug naar de Groenplaats, om met de tram terug naar de P+R te rijden. Nog drie kwartier in de auto en we konden terug in ons nestje kruipen. Wat een heerlijke dag!

8 Comments

 1. Anna Helena

  april 9, 2017 at 19:56

  Leuk om zo eens een dagje “binnen” te kijken

  1. Julienne

   april 12, 2017 at 17:49

   Ja hé! Ik lees/zie dat ook graag bij andere bloggers dus het moest er ook maar eens van komen hier 😉

 2. fieke

  april 10, 2017 at 08:01

  Wauw, jullie slaapkamer ziet er geweldig uit :-).
  Leuke plog, ik twijfel of ik dat ook eens zou doen, maar ik vraag me af wie daar nu interesse in heeft… Maar ik geef toe: bij anderen lees (of kijk) ik wel graag deze posts!

  1. Julienne

   april 12, 2017 at 17:48

   Gewoon doen! Ik kijk ook graag binnen bij anderen… Is altijd boeiend om te zien wat er gelijk loopt en wat helemaal anders is.

  1. Julienne

   april 12, 2017 at 17:47

   Dankjewel, Evi!

 3. Le petit requin

  april 21, 2017 at 10:21

  Mooie slaapkamer, kan mij inbeelden dat het daarin zalig wakker worden is!
  Wat mij aan jouw blogkalender vooral opvalt: zo weinig unscheduled drafts! Bij mij is dat een quasi oneindige lijst 🙂 (anderzijds schreef jij natuurlijk wel gigantisch veel de afgelopen tijd en ik bijna niks, dat helpt natuurlijk ook niet…)

  1. Julienne

   april 23, 2017 at 18:47

   Ik heb de gewoonte om drafts altijd meteen in te plannen op een bepaalde dag, omdat ik die anders uit het oog verlies… Op die manier heb ik ook wat deadlines voor mezelf 😉

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: