Gezonde appel – rabarbercrumble

Deze appel – rabarbercrumble is om van te smullen! Zonder geraffineerde suikers (en met maar een klein beetje ongeraffineerde 😉 ), met veel vezels én vol met fruit. De frisse toets van de homegrown rabarber maakt het helemaal af.

 

Gezonde appel – rabarbercrumble

Ingrediënten (voor 4 ontbijtjes OF 6 à 8 tussendoortjes)

  • 4 kleine of 2 grote appels, in blokjes gesneden
  • 2 dikke stengels rabarber, in blokjes gesneden
  • 4 el kokosolie
  • 200g havervlokken
  • 4 el agavesiroop

 

Werkwijze

  • Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht)
  • Verdeel de appel- en de rabarberblokjes over een ovenschotel
  • Smelt de kokosolie in een steelpan boven een middelhoog vuur
  • Roer er de havervlokken en de agavesiroop doorheen
  • Verdeel het havermengsel over de appel- en rabarberblokjes
  • Zet een halfuurtje in de voorverwarmde oven
  • Serveer lauw, eventueel met een bolletje (soja)vanilleijs

 

Gezonde appel - rabarbercrumble | Julienne

2 Comments

  1. Nelle

    mei 13, 2017 at 18:49

    Ik kan bevestigen dat het een heerlijk receptje is!!

    1. Julienne

      mei 14, 2017 at 17:52

      Hihi, dankjewel <3

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: