Fusilli met gegrilde groentjes

Fusilli met gegrilde groentjes

Fusilli with grilled veggies

Ingrediënten (voor 2 personen)

  • olijfolie
  • 250g volkoren fusilli, ongekookt
  • 1 grote aubergine, in schijfjes gesneden
  • 1 grote courgette, in schijfjes gesneden
  • 125g kerstomaatjes, gehalveerd
  • 1 el olijfolie
  • 1 el balsamico azijn
  • rozemarijn
  • oregano
  • peper en zout
  • verse basilicum om te garneren

 

Werkwijze

  • Kook de fusilli volgens de instructies op de verpakking. Giet af en zet opzij
  • Vet de contactgrill in met een stuk keukenpapier en wat olijfolie
  • Verwarm de contactgrill voor
  • Grill de groentjes. Leg ze, eenmaal ze gaar zijn, opzij in een kom
  • Hussel, eenmaal alle groentjes gegrild zijn, de olijfolie en de balsamico door de groentjes
  • Kruid naar smaak met rozemarijn, oregano, peper en zout
  • Meng de groentjes met de fusilli
  • Garneer met wat verse basilicum

Fusilli with grilled veggies  Fusilli with grilled veggies

Bron: recept gebaseerd op Two Peas and Their Pod

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: