Farfalle met Courgette en Champignons

Ik heb gisteren enorm veel problemen gehad met de website, waardoor ik mijn post niet kon uploaden, sorry!

Beter laat dan nooit, dus hier is met wat vertraging ons eten van gisteren:

 

Farfalle met Courgette en Champignons

Farfalle with Zucchini and Mushrooms

Ingrediënten (voor 2 personen)

  • 175g volkorenpasta, ongekookt (ik heb farfalle gebruikt)
  • 1/2 el olijfolie
  • 2 teentjes look, fijngehakt
  • 1 grote courgette, in de lengte doormidden en in schijfjes gesneden
  • 250g champignons, in de lengte doormidden en in schijfjes gesneden
  • 50ml witte wijn
  • 100ml sojaroom
  • 2 kl rozemarijn, gedroogd
  • 1 handvol verse basilicumblaadjes, verscheurd
  • peper en zout
  • extra verse basilicumblaadjes om te garneren

 

Werkwijze

  • Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking
  • Verwarm de olijfolie in een grote, diepe pan
  • Fruit de look gedurende 3 minuten
  • Voeg de in schijfjes gesneden courgette en champignons toe, en fruit tot deze zacht beginnen te worden
  • Giet er de witte wijn bij, en roer tot deze bijna volledig is verdampt
  • Voeg de sojaroom toe, en laat even pruttelen
  • Breng op smaak met de gedroogde rozemarijn, de verse basilicum, en peper en zout
  • Garneer met enkele extra verse basilicumblaadjes

Farfalle with Zucchini and Mushrooms   Farfalle with Zucchini and Mushrooms

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: