Een week zonder…

Ook week 4 van de ‘Perfect?’ blog challenge van Miss Pixie’s Blog is voorbij… In het kader van deze challenge gaan we een hele zomer lang elke week samen een opdrachtje aan. Zo hopen we met z’n allen een beetje meer perfect te worden ?

Dit waren de vorige uitdagingen:

Deze week pakten we onze verslavingen en/of guilty pleasures aan. Veel van de andere deelnemers kozen voor uitdagingen rond eten of drinken: een week lang geen caffeïne of suiker of chocolade of … Ik eet echter al vrij gezond, en veel van die dingen eet/drink ik niet dagelijks. 

Daarom besloot ik het over een andere boeg te gooien: een week lang geen reality tv! Vooral de serie ‘Keeping up with the Kardashians‘ is een gigantische tijdverslinder voor mij. Ik ontdekte de clan pas enkele weken terug, en heb dus heel wat seizoenen van de voorbije jaren in te halen 😉 

Ontdekken is een groot woord: uiteraard had ik al gehoord van Kim en haar zussen, maar ik had nog nooit naar de serie gekeken. Om eerlijk te zijn vond ik het maar een vreemd verhaal: mensen die bekend worden zonder dat ze iets noemenswaardigs gedaan hebben. Na enkele afleveringen was ik echter al verslaafd. Pink ambition all over again, haha!

Voor de mensen die het – net als ik enkele weken geleden – in Keulen horen donderen: ‘Keeping up with the Kardashians’ volgt het leven van de familie Kardashian – Jenner. Het is een nieuw samengesteld gezin dat bestaat uit mama Kris en papa Bruce Jenner (die intussen Caitlyn Jenner is geworden, jawel!) en de vijf dochters: Kim, Kourtney & Khloe Kardashian; en Kendall & Kylie Jenner. Er zijn ook enkele zoons in de familie, maar die komen minder vaak in beeld.

In de serie volg je hun leven: van hun dagelijkse jobs (jawel, ze werken zowaar!) tot de restaurants en clubs waar ze uitgaan. Er passeert uiteraard ook heel wat drama, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Nooit een saai moment bij de Kardashians!

Ik zou nog een tijdje kunnen voort vertellen, maar misschien moet ik het gewoon terug even over de challenge hebben 😉 die is dus 100% geslaagd! Toen er deze week plots een Jenner/Kardashian bommetje op Facebook ontplofte (Kylie eet plots vegan, en Kim verwacht haar derde kindje) had ik het even moeilijk, maar ik heb me kunnen inhouden!

Volgende week gaan we focussen op het verhogen van onze productiviteit. Komt heel goed uit, want ik heb net een nieuwe freelance opdracht binnengerijfd: gimme all the productivity tips and tricks, baby!

 

Kijk jij naar de Kardashians of andere reality tv guilty pleasures?
Heb je een favoriete Kardashian/Jenner? Ik ben 100% team Khloe <3

 

4 Comments

 1. Anna Helena

  juli 30, 2017 at 09:42

  Geen reality tv guilty pleasure maar een soap … the bold & the beautifful ?

  1. Julienne

   augustus 3, 2017 at 17:46

   Hahahahaha zalig! Mijn mama was/is daar megafan van, dus ik ben daar zowat mee opgegroeid…

 2. Evi

  juli 30, 2017 at 18:33

  Goed gedaan hoor! Reality tv niet meteen maar soaps (Thuis, Grey’s Anatomy, …) des te meer 🙂

  1. Julienne

   augustus 3, 2017 at 17:45

   Dat heb ik ook wel 😉 Net 13 reasons why gebingewatched…

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: