Chocolade Cupcakes

Chocolade Cupcakes

Chocolate Cupcakes

Ingrediënten (voor 12 cupcakes)

  • 250ml sojadrink
  • 1 kl vanille-extract
  • 3 el zonnebloemolie
  • 1 kl appelazijn
  • 150g volkorenmeel
  • 125ml rijststroop (of een ander vloeibaar zoetmiddel)
  • 65g ongezoet cacaopoeder
  • 1 kl baksoda
  • een snufje zout

Werkwijze

  • Verwarm de oven voor op 160°C
  • Meng alle natte ingrediënten in een mengkom
  • Zeef het volkorenmeel boven de kom
  • Voeg de rijststroop, het cacaopoeder, de baksoda en het zout toe. Roer voorzichtig
  • Zet 12 cupcakevormpjes in een cupcakebakblik
  • Giet het beslag in de cupcakevormpjes, tot ongeveer 2/3 van de hoogte van het vormpje
  • Bak de cupcakes gedurende 15 minuten, en laat ze volledig afkoelen

Chocolate Cupcakes Chocolate Cupcakes

Bron: recept gebaseerd op Love and Lemons

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: