Belgische Biobieren

Hoera, mijn eerste medewerking aan een kookboek is een feit!

Elke Aerts (bekend van het geweldig leuke Visita Magazine) schreef een prachtig e-boek over Belgische biobieren, en ze vroeg mij (en heel wat andere foodies zoals Stijn De Cock, Kevin Storms, Leentje Speybroeck en Tino Don Porto Carero) om een receptje aan te leveren met een Belgisch biobier. Ik koos voor het amberkleurige bier Alfoncine, en maakte daar een heerlijke bospaddestoelenrisotto mee.

Naast heel wat lekkere en verrassende receptjes – allemaal puur plantaardig trouwens -, vind je er ook heel wat informatie in terug. Niet alleen over de talloze heerlijke biobiertjes die België rijk is, maar ook over bv. het gebruik van biologische ingrediënten in bier, het brouwproces, … On-ge-lo-fe-lijk boeiend!

Benieuwd naar het e-boek? Dat kan je hier aankopen! Tot vrijdag 7 maart (20h) nog aan de actieprijs van 12 euro, daarna betaal je de volle pot, namelijk 17 euro.

Voor deze prijs krijg je uiteraard het volledige kookboek in pdf-vorm, maar ook een printvriendelijke versie van het e-boek, waardoor je de receptjes kunt afprinten zonder foto’s en dergelijke, zodat je minder papier en inkt verbruikt.

biobier-cover3d

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: