Green Bell Pepper Soup

This is actually one of my mom’s success recipes, so it’s kind of an inheritance, haha. The taste of the bell peppers is so nice and strong that you almost need no seasoning. I just used a bouillon cube and that’s it. It’s such an […]

Read more

Sweet Moroccan Stew

My auntie gave us a Godin melting pot as a ‘move in together’ present, and I hadn’t used it up to now (shame on me!). But now, I can share the big première with you guys. I love stews, but they’re mostly made with meat, […]

Read more

Tomato Soup

Since it’s such a cold day here in Belgium, I decided to make some heartwarming soup. I only had tomatoes  in the house, so the decision was made rather quickly. The secret ingredient to add colour and taste to tomato soup is… ketchup! It may […]

Read more

Tartelettes with Coconut Pudding

As you have probably noticed by now, I love bite sized desserts! To try something different than the good old cupcakes, I made some tartelettes today. Tartelettes are typically French, and really delicious. You can fill them with anything, really, but since I had some […]

Read more

Pistoletjes

Pistoletjes op zondag, dat vind ik een prachtige Vlaamse gewoonte! Dit weekend liet ik de bakkerij links liggen, en bakte ik mijn eigen pistoletjes. Veel mensen denken dat dit moeilijk of tijdrovend is, maar dat valt heus wel mee. Je moet enkel wat geduld hebben […]

Read more

Italian coffee cupcakes

Ik had nog wat amarettoglazuur over van gisteren, het perfecte excuus om nog meer cupcakes te maken! Italian Coffee cupcakes                 Ingrediënten (voor 9 cupcakes) 115g margarine 75g rietsuiker 1 el instantkoffie, opgelost in 4 el water 1 el sojadrink 2 […]

Read more

Thaise Curry met Tofu

Thaise Curry met Tofu Ingrediënten (voor 2 personen) 125g rijst, ongekookt 1/2 el olijfolie 250g groenten, versneden (ik gebruikte een kant en klare wokmix) 250ml groentebouillon 100g tomatenblokjes uit blik 125ml kokosmelk 1 el rietsuiker 1 el currypoeder 1/4 kl chilipoeder 1/4 kl zout sap […]

Read more

Falafel

Ik ben DOL op falafel! Zeker met een goeie dot looksaus. Vandaag maakte ik voor de eerste keer zelf falafel, want normaal gezien eten wij dit als veggie alternatief voor pitta of durum. Bij de pittazaak wordt falafel meestal gefrituurd, maar ik koos voor een […]

Read more

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: