Kurkuma latte muffins | Julienne

Kurkuma latte muffins

Kurkuma latte was hét drankje van 2016, dus een gebakversie kon toch niet achterblijven hé… Ik gebruikte de typische ingrediënten, namelijk amandelmelk, gember, kaneel en natuurlijk kurkuma. Die laatste specerij zorgt voor de prachtige gele kleur van de muffins. Hier kan je toch niet aan weerstaan?! Let bij het koken met kurkuma altijd op: het…

weekmenu | Julienne

Weekmenu 02/2017

De eerste #kookboekweek van dit jaar! Ik koos voor ‘Fuck Yeah Vegan’ van Fay De Vlieghere. Jullie lezen er alles over in de blogpost die zondag online komt.   Week 02/2017 Maandag: pasta pesto rosso (#kookboekweek – Fuck Yeah Vegan) Dinsdag: butternutrisotto (#kookboekweek – Fuck Yeah Vegan) Woensdag: burger met kidneybonen (#kookboekweek – Fuck Yeah Vegan) Donderdag: uit eten Vrijdag:…

Hoe ik werk

lilith van Tales From the Crib startte twee jaar geleden een leuke vragenlijst: ‘Hoe ik werk‘, gebaseerd op de reeks van Lifehacker. Ik kom grandioos achter, maar deel vandaag dus met jullie hoe ik werk.   Huidige job: zelfstandige diëtiste. Ik werk freelance voor een start-up, en heb daarnaast een praktijk waar ik cliënten voedings- en dieetadvies…

weekmenu | Julienne

Weekmenu 01/2017

Week 01/2017 Maandag: hamburgers met opgelegde rodekool Dinsdag: curry met pompoen, kikkererwten en kokos Woensdag: cannelloni met spinazie-‘ricotta‘-vulling Donderdag: Spruiten-linzenschotel Vrijdag:  sushi Zaterdag: food sharing met de familie (spreads, brood, salades, gegrilde groenten, …) Zondag: restjesdag